17 de setembre 2024

Rafael Moreno, tercer al Centro Nacional de Golf

El golfista barceloní Rafael Moreno va tenir una actuació destacada aquest cap de setmana al Centro Nacional de Golf on es va disputar el Gran Premi d'Espanya Sènior de Majors de 60 i 70 anys masculí, amb una gran participació.

El jugador del RCG El Prat va finalitzar a la tercera plaça, empatat amb Alvaro Llanza i Estanislao Urquijo, amb un total de 148 cops. Moreno va invertir dues voltes de 72 i 76 cops per a aquest +4 final en el recorregut madrileny.

La victòria va ser per a Luis Gabarda, amb 144 cops (par), seguit de Jose Ignacio Márquez, amb 145 cops (+1), els millors en la categoria Més 60 anys.

Després de Rafael Moreno, els millors catalans a Madrid van ser Emilio Villodres, amb 165 cops , al lloc 23è, mentre que Salvador Fuster i Carlos Sauret van signar un total de 168 cops, al lloc 27è.

A la categoria de Majors de 70 anys, domini incontestable de Gustavo Larrazábal, que va acabar amb 150 cops (+6), amb dos cops d'avantatge sobre el seu perseguidor immediat.

El millor jugador de la FCGolf en aquesta categoria va ser Esteve Martí, que va finalitzar tretzè amb 166 impactes mentre Angel Llopis ocupava el lloc 25è, amb 182 i Hugo Lincoln, el lloc 27è, amb 185.

Moltes felicitats a Rafael Moreno per aquest tercer lloc i a la resta de jugadors de la FCGolf!