16 d'octubre 2024

Raquel Romero i Paz Marfà, destacades a La Corunya

La primera jornada del Santander Golf Tour La Corunya va comptar amb protagonisme de dos professionals catalanes que prenen part al torneig que es disputa al RCG La Corunya, que va arrencar aquest dimecres i viurà la jornada final aquest dijous.

Als primers 18 forats de competició, va destacar l'actuació de la jugadora d'Empordà Golf, que es va situar al liderat gràcies a una volta al par (72), empatada amb María Herráez i l'anglesa Rosie Belsham. Un gran inici de Raquel Romero, que buscarà donar-li continuïtat aquest dijous a la segona i última jornada del torneig.

Romero va saber agafar-se al recorregut exigent del camp gràcies a dos bons birdies als pars 4 dels forats 10 i 12, malgrat un bogey al 18 que l'hagués col·locat com a líder en solitari.

Al final de la jornada comentava que “no estic jugant el meu millor golf últimament, però per sort avui he mostrat un bon nivell”, deia en declaracions al circuit. “L'única nota realment negativa ha estat aquest doble bogey al quatre, perquè en general he estat força consistent en tots els aspectes del joc”.

Per la seva banda, Paz Marfá, jugadora habitual del Ladies European Tour, demostrava la seva experiència i adaptabilitat al clima canviant per tancar la primera volta a la quarta posició compartida amb dues jugadores més.

Molta sort a les nostres jugadores a la jornada final d'aquest dijous a La Corunya!