14 de juliol 2024

Serra i Campillo, amb avantatge de cara a la jornada final a Infinitum Golf

El Campionat de Catalunya Absolut 2024 es decidirà aquest diumenge al recorregut Lakes d'Infinitum Golf després de completar-se aquest dissabte la segona jornada, que manté al liderat els mateixos jugadors del primer dia.

Al torneig masculí, el jugador del RCG El Prat, Josep Maria Serra, va signar dissabte una volta de 67 cops (-4) per mantenir-se ferm en el liderat del torneig oficial de la FCGolf, amb un total de 136 cops (-5), amb dos de renda sobre el segon, Alejandro de Castro, amb 138.

La gran targeta del dia la va signar Jorge Berea, que gràcies als 64 cops (-7), el va portar a la tercera posició provisional, amb 139 (-3) i per tant, amb opcions també de lluitar pel títol. Després de dues jornades, només cinc jugadors van aconseguir acabar sota par.

A la competició femenina, domini clar de la jugadora de Golf Barcelona, ​​Daniela Campillo, que va signar una volta 69 cops (-2) i va ampliar el seu avantatge al capdavant del torneig, amb un total de 137 cops (-5).

La seva immediata perseguidora, Claudia Lara, també aconseguia jugar sota par (70) per sumar un total de 142 cops, al par del camp i a cinc impactes de Campillo. Elles dues són les úniques jugadores que es mantenen sota par a Infinitum Golf.

Aquest diumenge es decidiran els dos títols amb dos jugadors en avantatge, encara que fins que no es completin els 18 forats, no podrem conèixer els nous campions de Catalunya Absoluts 2024.

Molta sort a tots a la jornada final de diumenge!

Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens acompanyen a Infinitum els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, Adidas, TaylorMadeGolf, Golf Estudio, i els partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.