16 de febrer 2021

Victor Garcia Broto i Marina Joyce s'emporten el Campionat de Barcelona

El Campionat de Barcelona, ​​disputat del 12 a el 14 de febrer en el recorregut Rosa del RCG El Prat va tenir com a vencedors absoluts al jugador del club, Victor García Broto, amb 208 cops, mentre que la vencedora femenina va ser la jugadora de Golf Llavaneras, Marina Joyce Moreno, que va invertir 225 cops, per emportar-se el triomf final.

Tres magnífiques jornades de joc en l'espectacular recorregut rosa del RCG El Prat, en una competició pertanyent al Rànquing Mundial Amateur, i que també puntuava per al Grand Prix Absolut, Boy/Girl, de la FCGolf. En total, es van disputar 54 forats de joc, repartits a 18 cada dia en jornades consecutives i amb tall que es va efectuar el diumenge, on van entrar els primers 45 classificats masculins i les 15 primeres dones.

En la competició masculina, García Broto va pendre el control del torneig amb una volta de 70 cops, que va millorar ostensiblement el segon dia, amb 67 i sense rival per la victòria, va acabar tancant el torneig, amb una targeta de 71 cops, per un total de 208 impactes. El domini del jugador de Golf El Prat va ser total, aconseguint una renda de 13 cops sobre els segons classificats, Ramon Clavell (Llavaneras) i Mikkel Antonsen (Villaitana), que es van anar als 225.

En la classificació femenina, Marina Joyce Moreno es va endur la victòria gràcies a tres voltes de 74,77 i 74 cops, per aquests 225, superant l'actual campiona de Catalunya, Alisa Khokhlova (Golf Barcelona), que va necessitar 229 per completar les tres jornades de joc. Alexandra Vidal (Can Cuyàs), va ser tercera, amb 234.

Una gran competició on es va poder veure a l'alt nivell de joc dels joves jugadors de la FCGolf, en un marc espectacular com el recorregut Rosa del RCG El Prat.