24 de juliol 2024

Victòria d'Ana Iturmendi al Campionat del País Basc

El Real Club de Golf de Sant Sebastián Jaizkibel, va acollir els passats dies 22 i 23 de juliol el Campionat del País Basc Infantil, Aleví i Benjamí, amb la participació de la joveníssima jugadora de la FCGolf, Ana Iturmendi.

I la jove benjamina catalana, proclamada recentment campiona d'Espanya de la seva categoria, ho va tornar a demostrar a la competició de la Federació Basca, aconseguint la victòria a la competició benjamina stroke play després de signar un total de 93 cops.

La benjamina de la FCGolf va signar dues voltes de 48 i 45 cops a les dues jornades de competició del torneig basc en un camp en extraordinàries bones condicions.

Iturmendi va necessitar el play-off de desempat per imposar-se a la seva companya de Basozábal, Nahia Gutiérrez, després que totes dues concloguessin amb el mateix resultat.

Moltes felicitats Ana per aquesta victòria a Jaizkibel!