27 de juny 2024

Ana Iturmendi, campiona d'Espanya Benjamí a La Manga Club

La jove jugadora catalana, Ana Iturmendi, s'ha proclamat campiona d'Espanya benjamí, després d'aguantar al liderat a la jornada final disputada a La Manga Club, amb un total de +3 a la jornada, per un total de +11, amb tres cops de renda sobre la seva immediata perseguidora.

Un gran botí per a Iturmendi que va demostrar la seva qualitat i control en una jornada on els nervis sempre apareixen veient l'èxit tan a prop. Moltes felicitats Anna per aquest gran títol!

En categoria Infantil, Javier Pérez-Tasso es va haver de conformar amb una bona tercera plaça, amb 222 cops (+3), a només tres cops del campió, Oliver de Wint i Martin Cervera, tots dos de la federació Andalusa.

Al torneig femení Infantil, la millor classificada va ser Lola Cabanes, al 12è lloc, amb 229 cops (+13), mentre Paula Jiménez tancava el torneig al lloc vintè (+18).

A la competició Aleví, Kealeboga Mdlulwa, que sortia amb opcions de títol, va completar el torneig a la quarta posició amb un total de 224 cops (+11), mentre Alvaro de Castro ho feia al lloc 16è, amb 239.

Per la seva banda, Txell Alós va ser la millor jugadora alevina de la FCGolf amb un destacat tercer lloc compartit, amb un total de 249 cops, seguida de Maria Ros, a la vuitena plaça al costat de Carla Velázquez, amb 253.

Finalment, el gran èxit a les benjamines, amb Ana Iturmendi com a nova campiona d'Espanya, mentre que Jana Sánchez finalitzava en un destacat sisè lloc, amb +28 i Daniela Esteve, desena, amb +32.

Al torneig benjamí masculí, el millor classificat de la FCGolf va ser Gabriel De Souza, a la quarta plaça, amb un total de +15, mentre Marc Ballester, va ser onzè, amb +19.

Moltes felicitats a l'Anna i a la resta de competidors catalans a Múrcia per la seva lluita, il·lusió i entrega fins a l'últim forat en aquestes tres jornades de competició!