01 de març 2021

Brillant subcampionat de Juan Leach a Golf El Saler

Juan Leach va aconseguir un brillant subcampionat a l'Internacional d'Espanya Individual Sènior Masculí, disputat a Golf El Saler. Lech, soci de Golf Terramar, va signar un total de 224 cops, amb tres voltes de 77, 71 i 76 cops, només superat pel campió, el malagueny Jacobo Cestino, que va acabar amb 221.

Leach, que en la segona jornada va signar l'única targeta de tot el torneig per sota del par (71), aconseguia la ronda definitiva de diumenge amb opcions de victòria. Tot i que el jugador de la FCGolf no va poder repetir el seu gran resultat de dissabte, i els seus 76 cops no li van permetre lluitar pel triomf, que va acabar en mans de l'jugador malagueny.

Gran actuació de Leach, que a més va estar acompanyada d'una altra gran papereta del seu company en el torneig de Dobles i de Golf Terramar, Jorge Rubio, que va acabar setè empatat, amb 232 cops, després de tres targetes de 77,76 i 79 cops.

Pel que fa a la resta de participació catalana, Alejandro Andreu, vicepresident de la FCGolf, va acabar en el lloc 30è, amb 245 cops. Juan José Martínez Campos, guanyador en el torneig dobles, es va haver de conformar en l'Individual, en el lloc 43, amb 249. També van completar el torneig Andreu Pérez Saldaña, en el lloc 51 (252) i Bruno Rosal, ja 56 (257 cops).

Moltes felicitats a Juan Leach pel subcampionat a Golf del Saler!