18 de juliol 2024

Destacada actuació d'Eric Díaz al McGregor Trophy

El Campionat Internacional d'Anglaterra Sub16 conegut com el McGregor Trophy, disputat al West Essex Golf Club, al nord de Londres,va finalitzar aquest dijous amb una destacada actuació del jove golfista català Eric Díaz, que va ser un dels espanyols més ben classificats al torneig anglès.

Díaz, únic representant de la FCFGolf al campionat anglès, va completar les quatre voltes del torneig, superant el tall i jugant les dues últimes jornades, amb un total de 289 cops (+5) amb targetes de 72,74,74 i una gran voltes final de 69 per tancar el campionat amb grans sensacions.

Sens dubte, un resultat més que destacat per al nostre jove jugador de Golf Sant Cugat, que va finalitzar al lloc 22è empatat amb l'anglès Frankie Morton.

Ha estat un torneig favorable per als interessos espanyols ja que va acabar amb la victòria de Yago Horno, amb un total de 271 cops (-13), superant per un cop a l'australià Ollie Marsh (-12).

Bon torneig també per a Álvaro Trujillano, quart (-7) i de Samuel Love, cinquè (-6) -premiat amb el Memorial Jean Case per al millor sub15-, i Nicolás Vidal Reig, dinovè (+3).

Només cinc jugadors de la RFEG van acabar davant de Díaz, demostrant el bon torneig del jugador català.

Moltes felicitats Eric pel gran torneig realitzat a Anglaterra!