25 d'abril 2024

Eduardo De la Riva i Pol Bech comparteixen victòria a Golf Sant Cugat

La tercera prova del Circuit Catalunya Pro Tour va resultar tot un èxit de participació amb la presència de 54 jugadors que van participar a la cita al recorregut de Golf Sant Cugat, i que van gaudir d'un camp en magnífiques condicions, encara que van haver de fer front a la canviant climatologia aquest passat dilluns.

I és que els dos professionals que van tancar la jornada amb millor registre, 66 cops (-4), el jugador del RCG El Prat, Eduardo De la Riva, i el d'Empordà Golf, Pol Bech, tots dos s'havien de jugar la victòria a el play-off de desempat.

Encara que el temps canviant i amb xàfecs de dilluns passat, va decidir que no es podria celebrar aquest desempat a causa de la forta tempesta que va caure sobre Sant Cugat que va fer impossible decidir el campió.

Per això, el Comitè de competició, davant la impossibilitat de tornar a sortir al camp, va decidir donar com a campions els dos jugadors, que per tant es repartiran els diners de la primera plaça.

Un final inesperat però que va acabar coronant els dos jugadors després de signar una gran volta de 68 cops en un Golf Sant Cugat en magnífic estat.

La tercera plaça va ser per a Eloi Hernando, amb 68 cops. Després de la prova disputada a Golf Sant Cugat, la propera cita del Catalunya Pro Tour, serà Lleida Golf & Country Club, el proper 13 matí.

Moltes felicitats als dos campions a Golf Sant Cugat!