15 de juliol 2024

Josep Maria Serra i Daniela Campillo, nous campions de Catalunya Absoluts sense discussió

Josep Maria Serra, amb un total de 201 cops (-12) i Daniela Campillo, amb 209 (-4) s'han proclamat aquest diumenge nous Campions de Catalunya Absolut 2024 de la FCGolf després de tres intenses jornades de competició en el recorregut Lakes, a Infinitum Golf ( Tarragona).

Tots dos jugadors es van mostrar pràcticament intractables des de la primera jornada i van saber controlar els nervis i el joc per arribar a l'última jornada en total domini per emportar-se el títol més preat de l'amateur català.

Al torneig masculí, el jugador del RCG El Prat marcava el ritme des de divendres amb una volta de -2 i s'aferrava clarament al liderat després de la segona volta de dissabte amb una targeta de 67 cops (-4). I a la jornada final d'aquest diumenge no va deixar dubtes sobre el seu domini en marcar un espectacular -6 per endur-se el títol amb -12.

La batalla va estar al subcampionat, on Pablo García Terol, gràcies a una volta final de 69 cops (-2), aconseguia 'caçar' en la segona posició Alejandro de Castro, que amb la seva volta al par empatada en aquesta segona plaça que finalment queia per al jugador de Golf Sant Cugat.

Al torneig femení, domini sense discussió de la jugadora de Golf Barcelona, Daniela Campillo, que no va trobar rival en les tres jornades de joc a Infinitum Golf. Amb targetes de -3 i -2 els dos primers dies, i amb el trofeu gairebé assegurat, Campillo va aixecar el peu de l'accelerador i els seus 72 cops (+1) del diumenge van ser una pura anècdota, per acabar amb un total de 209 cops (-4 ). El subcampionat va ser per a Carlota Carmona, amb 217 (+4), a vuit impactes de la campiona.

Com a totes les competicions oficials de la FCGolf, ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Moltes felicitats als nous campions de Catalunya Absolut 2024!

Reportatge fotogràfic: Jorge Andreu