10 de maig 2024

Mireia Prat, tercer lloc final a El Bosque

El circuit professional femení, Santander Golf Tour, va completar la segona prova de la temporada després d'inaugurar a Empordà Golf, i aquesta vegada el torneig va passar pel recorregut valencià de El Bosque, en què van prendre part dues jugadores catalanes, Mireia Prat i Raquel Romero .

Prat va aconseguir un destacat tercer lloc en parelles amb la malaguenya Laura Gómez, gràcies a signar la millor volta de totes les participants a la segona jornada, un 64 (-8) en la modalitat Greensome, que unit al 68 (-4) del primer dia en la modalitat Fourball, els va portar a completar el torneig amb 132 cops (-12).

No van poder lluitar per la victòria ja que les parelles Clara Young-Maria Herráez i Céline Herbin-Marta Pérez van completar les dues jornades amb un total de -14.

Al play-off de desempat, la victòria se la van emportar les primeres després del primer forat del play-off, amb María Herráez aconseguint la segona victòria consecutiva després d'imposar-se a Peralada Golf.

Per la seva banda, Raquel Romero, acompanyada d'Esperanza Serrano van finalitzar al lloc 22è, amb un total de +11.

El Santander Golf Tour viurà la seva propera cita del calendari a Izki Golf (Àlaba), els dies 30 i 31 de maig.

Felicitats Mireia pel bon resultat a El Bosque!